Мераклии за служебен премиер винаги ще се намерят, това няма какво

...
Мераклии за служебен премиер винаги ще се намерят, това няма какво
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Мераклии за служебен премиер винаги ще се намерят

" Мераклии за длъжностен премиер винаги ще се намерят, това няма какво да го приказваме. Президентът Румен Радев е виновен човек и на него може да се разчита да не влизаме в колизия ",  заяви пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Той повдигна въпроса за това, че кабинетът в оставка по думите му " раздавал " партийни централи и " прехвърлял " милиони от министерство в министерство. Той акцентира, че в Агенция " Митници " се правели назначения на управително равнище.

" Аз мисля, че ще ме попитате по какъв начин в последния ден на кабинета се раздават централи, няколко милиарда се разхвърлят от едно в друго министерство, вършат се назначения в митниците и то на водещи митници. Вие ме питате какво ще стане след два месеца и половина. Има хора, които са мислили - доверил съм се на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, въпреки всичко господин Славов е лекар по конституционни право ", сподели Борисов.

И продължи: " Ще изтъквам Международния валутен фонд, че е груба неточност да се декапитализират енергийните сдружения. Нека най-малко да слушаме извън какво ни споделят, нали към този момент всички единствено с посолства се оправдават и с непознати страни. Това не би трябвало да се позволява ".

Когато аз споделих да не се дават милиони за машини и милиарди за избори, тогава ми се отговаряше, че демокрацията е скъпо нещо и парите нямат никакво значение ", отговори Борисов на въпрос колко ще костват изборите.

Според него, Народното събрание може да излезе в едномесечен отпуск и да се занимава единствено с предизборната акция.

 

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР